06.03.2022

Недеља

"Big fashion"

Палилула

"Big fashion";Палилула

06.03.2022;Недеља

Успешно одржан Дечији фестивал на Палилули

У организацији Градске општине Палилула јуче је успешно одржана још једна у низу бесплатних манифестација за све малишане са Палилуле али и њихове вршњаке из целог Београда. Дечији фестивал се одржао по први пут, на једном од омиљених места окупљања на Палилули, на пространом паркингу тржног центра "BIG Fashion" у Вишњичкој 84, и изазвао је велику пажњу породица са децом и поред прилично неповољних временских услова.

Овај мини фестивал интензивне забаве за целу породицу трајао је од 11 до 14 часова, а посетиоци су били у прилици да уживају у пажљиво осмишљеном забавном програму који се одвијао на самој фестивалској бини. Дечија представа „Шашави штрумфови“загрејала је атмосферу на самом отварању манифестације, а програм је затим наставио да се одвија уз атрактивне наступе мађионичара, жонглера, кловнова и свима омиљеног Пеђолина који је својим харизматичним водитељским шармом улепшао јучерашњи дан свим присутним посетиоцима.

Програм се одвијао и на целом фестивалском простору на којемсу малишани имали прилике да се друже и сликају са костимираним јунацима из својих омиљених цртаних филмова, а простором су дефиловали и професионалнии штулаши и жонглери забављајући посетиоце својим посебним вештинама.

Фестивалски простор су посебно улепшале левитирајуће фигуре које су заиста права светска атракција али и фото кутак за стварање породичних успомена. Све љубитеље чоколаде и слаткиша одушевио је „Базар чоколаде и посластица“ на којем се могао пронаћи слатки залогај за свачији укус.

Уз последње овогодишње пахуље, Градска општина Палилула испратила је зимску фестивалску сезону на прави начин, али тиме уједно и најавила почетак пролетњих и летњих фестивалских активности које ће, како кажу, учинити културни и забавни живот на Палилули још садржајнијим.