СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА

СПОРТСКИ ОБЈЕКТИ:

Омладински стадион ОФК "Београд"

Мије Ковачевића 10, тел. 3291-514, www.ofkbeograd.co.rs

Спортско-рекреативни центар "Ташмајдан"

  • Илије Гарашанина 26-28, тел. 3247-430, www.tasmajdan.rs
  • Базен "Ташмајдан", Илије Гарашанина 26, тел. 3240-901
  • Хала "Пионир", Чарлија Чаплина 39, тел. 2766-566
  • Ледена дворана, Чарлија Чаплина 38, тел. 2766-667

 

БГ Спортски центар Ковилово

 

Зрењанински пут 170, тел. 2075-200, www.bgsck.org.rs

СПОРТСКА ДРУШТВА И КЛУБОВИ:

Омладинско спортско друштво "Београд"

Мије Ковачевића 10, тел. 3293-768

Међународна бициклистичка трка кроз Србију

Драже Павловића 8, тел. 3290-873

Одбојкашки клуб "Поштар"

Митрополита Петра 8, тел. 3292-811

Спортско друштво "Палилулац"

Бранка Момирова 120, тел. 2712-080

Спортско друштво "Поштар"

Драгослава Срејовића 2, тел. 2769-969

Фудбалски клуб ПКБ

Падинска Скела бб, тел. 8871-345

Фудбалски клуб "БСК"

Борча, ЈНА 1а, тел. 3329-780

Београдски шаховски клуб "Романтичари"

Симе Шолаје 43, тел. 2674-225