Председник Општине уручио на поклон рачунар Раши Попову

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић посетио је данас Рашу Попова и уручио му на поклон рачунар, као знак пажње и поштовања Општине према великом дечјем писцу и једном од најпознатијих становника Палилуле.

Уручујући компјутер Попову председник Општине је рекао да је до посете дошло након сазнања да је познатом писцу неисправан компјутер. Нагласивши да су уз дело чика Раше одрасле многе генерације Јовичић му се обратио: "Хвала Вам много, јер смо ми одрасли уз Ваше "Фазоне и форе". Ми смо имали жељу да чика Раша да интервју за наш лист "Палилула". Међутим добили смо информацију да му није исправан рачунар. Много нам значи да будемо са Вама у комуникацији и да имамо интервју са Вама. Сматрамо да сте много урадили за нас, јер сте Ви наш Палилулац и стога могу да кажем да ће општина Палилула бити све време уз Вас. За све што Вам је неопходно наша врата су отворена. Хвала Вам на свему што сте урадили за наше генерације, а ми једним малим поклоном као знак пажње желимо да се одужимо", истакао је Јовичић.

Наш цењени писац и уважени Палилулац срдачно је дочекао госте уз коментар "ех какво изненађење". Захваливши Јовичићу на поклону писац је рекао: "Мени је јако драго што је наш председник у Палилули тако млад човек. Увек сам веровао да су млади људи далеко од свега онога зимогрожљивог и себичног. Млади људи се и рађају са осмехом на лицу. Мени је завичајни критеријум постао јако важан сада. Док сам био млађи увек сам говорио, ја сам из Мокрина, али сад почињем све чешће да говорим, ја сам из Мокрина и из Палилуле. То су та два велика села која јако уважавам, јер сам ето ту замахао крилима", изјавио је у свом стилу чика Раша.

Уз председника Општине Рашу Попова обишли су заменик председника др Дарко Пауновић и члан Већа општине Станко Гујаничић.