Почела реконструкција дела Вишњичке улице

Реконструкција дела Вишњичке улице, од Булевара деспота Стефана до Улуце Вука Врчевића и раскрснице улица Мије Ковачевића и Вишњичке и Булевара деспота Стефана, код Полицијске станице Палилула, почела је данас на иницијативу и залагање председника Градске општине Палилула Александра Јовичића.

Радови обухватају санацију и пресвлачење асфалтом саобраћајнице у дужини од 550 метара са проширењем траке са 7 на 12 метара на појединим деоницама, као и реконструкцију тротоара дуж Вишњичке улице са десне стране ка Панчевачком мосту у дужини од 40 метара. Укупна површина радова износи 5.000 метара квадратних.

Завршетак радова планиран је за 10 дана, најдуже за две недеље, са наизменичним пропуштањем саобраћаја на делу реконструкције улице.

Дирекција за путеве је инвестирор, а извођач радова ЈКП Београд пут.

Према речима председника Јовичића реконструкција дела Вишњичке улице налази се у програму санације приоритетних саобраћаница на територији општине Палилула, који је сачињен у сарадњи са грађанима. Он позива суграђане да наставе да износе своје предлоге и подсећа да ће он и његови сарадници и убудуће предузимати све активности да они буду реализовани.