Кренуло постављење асфалтног слоjа у улици Воjводе Mицка на Карабурми

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић и градски менаџер Горан Весић обишли су данас радове на постављању асфалтног слоjа у улици Воjводе Mицка у београдском насељу Карабурма, где ће бити постављено скоро 4.500 квадратних метара новог асфалта.

Председник општине Палилула Aлександар Jовичић том приликом рекао је да ће улица Воjводе Mицка, Jухорска и део улице Mариjане Грегоран бити асфалтиране и да ће добити нови топловод и водоводне цеви.

Јовичић је истакао да је Kарабурма велико насеље коjе jе у претходном периоду било запостављено и да му је јако драго што ће се готово 2, 5 километра ових улица коначно асфалтирати.

Градски менаџер Горан Весић нагласио је да jе важно да се уради улица Воjводе Mицка jер том улицом иде градски саобраћај, као и да се радови изводе у сарадњи са општином Палилула и на предлог грађана.

Весић је истакао да Град ради на проjекту ревитализациjе свих путева и улица на териториjи града Београда, а првенствено оних коjима иде градски превоз.

Он је додао да верује да ће Град до краjа године изаћи са тим планом као и да ће jедним убразним улагањем у наредних десетак година успети да се санирају све улице на териториjи Београда коjима иде градски превоз.