16.05.2022.

19:00

Тржни центар Карабурма

Миријевски булевар 18б

Тржни центар Карабурма;Миријевски булевар 18б

16.05.2022.;19:00

Хуманитарни концерт под слоганом „Нисте сами“ за породице које су изгубиле своје домове у пожару на Карабурми

Градска општина Палилула и  Културно уметничко и хуманитарно удружење „12 и 5“ организују хуманитарни концерт за помоћ породицама које су остале без својих домова у пожару који се догодио 16. априла у Улици Хусинских рудара на Карабурми.

Учесници концерта су Драган Којић Кеба, ЖаркоДанчуо,  Беки Бекић, Вера Матовић, Славко Бањац, Гордана Лазаревић, Александар Илић, Биљана Јевтић, Драгица Радосављевић Цакана, Ацко Незировић, Даница Крстић, Ренато Хенц, Тијана Дапчевић, Ђорђе Чавић, Зорана Павић, Миленко Павлов- драмски уметник, Јасна Ђокић, Немања Гузијан, Јеллена, Биљана Петковић, Весна Димић, Маја Маринковић, Војислав Спасић и вокални ансамбл „Данкина бројаница“, КУД „Деспот Стефан“, Народни оркестар Синише Вићентијевића и водитељ Ненад Камиџорац.

Позивамо све грађане да посете концерт и тиме допринесу помоћи својим суграђанима који су се нашли у веома тешкој ситуацији и покажу им да нису сами.

Концерт ће се одржати 16. маја 2022. године са почетком у 19 часова на паркингу тржног центра Карабурма, Миријевски булевар 18б.