8. марта на паркингу BIG Fashion -а, у Вишњичкој 84 са почетком у 20 часова

8. марта на паркингу BIG Fashion -а, у Вишњичкој 84 са почетком у 20 часова

Бесплатан концерт Тропико бенда поводом Дана жена

Сале Тропико поручује свим дамама: Волите, будите вољене, ви ћете спасити све(т)!

Поводом једног од најлепших празника, Међународног дана жена, Градска општина Палилула поклања бесплатан концерт Тропико бенда свим Палилулцима, а посебно дамама које желе да проведу свој дан уз спектакуларну атмосферу коју најављује фронтмен једног од најпознатијих београдских састава који уједно овом приликом поручује свим дамама: „Волите, будите вољене, ви ћете спасити све(т)!

Концерт се одржава у уторак, 8. марта на паркингу BIG Fashion -а, у Вишњичкој 84 са почетком у 20 часова, а улаз за све посетиоце је бесплатан.

Како бенд ове године прославља двадесет година успешног постојања на музичкој сцени, овај концерт ће сасвим сигурно одисати посебном енергијом јер како и сами чланови бенда кажу: „Емоција и енергија коју има публика пружа, највећа је покретачка снага за њихово стваралаштво!”

Ово је јединствена прилика за уживање у највећим хитовимаТропико бенда који након шест студијских албума и десетине синглова, најављују да су у припреми још три сингла који ће ускоро угледати светлост дана али и нови албум на којем се ради стрпљиво и темељно како би све било савршено пре самог издања.