"Трофеј Видовдана" отворен, али су због снажног невремена утакмице одложене

Турнир у малом фудбалу "Трофеј Видовдана 2016" отворен је јуче у Борчи, међутим, због снажног невремена са кишом и градом које је након тога уследило, утакмице су одложене, тако да ће прва фудбалска надметања почети 21. јуна у 19 часова.

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић је поздрављајући учеснике турнира и присутне грађане рекао, да му је част што отвара турнир на ком је и сам учествовао 2001. или 2002. године. Такође, је упутио извињење што турнир ове године мало касни због промена које су се десиле у Општини.

Нови председник Општине Палилула најавио је реконструкцију спортског терена "Видовдан" на коме се турнир одржава: "Ја вам обећавам да ћемо идуће године имати један модеран терен на овом месту и да ћемо следећи турнир одржати у много бољем и много лепшем амбијенту за ову спортску манифестацију", нагласио је Јовичић.

Он је посебно поздравио мале фудбалере БСК Борча док су се припремали за ревијалну утакмицу, јер је 1999. године тренирао у њиховом клубу, на шта је, како је рекао веома поносан, као и девојчице КУД "Борчански опанак", учеснице свечаног дела отварања турнира.

На 24. турниру "Трофеј Видовдана 2016", учествује 16 екипа.