Beograd

Вести

Вести Градске општине Палилула

 • Смотра фолклора "Октобар фест" у Великом Селу

  Смотра фолклора "Октобар фест" у Великом Селу

  25 10 2021
  Смотра културно уметничких друштава "Октобар фест" одржана је у недељу, 24. октобра у Великом Селу, у организацији КУД Прело, ФК Дунав, становника овог насеља и уз подршку Градске општине Палилула.
 • Бесплатан концерт Алена Адемовића на Палилули

  Бесплатан концерт Алена Адемовића на Палилули

  20 10 2021
  Градска општина Палилула и Центар за културу „Влада Дивљан“ вас позивају на бесплатан концерт Алена Адемовића који ће се одржати у суботу, 23. октобра у 20 часова у ТЦ „Карабурма“, Миријевски булевар 18б.
 • Обнова и реконструкција дечијег парка у насељу Црвенка

  Обнова и реконструкција дечијег парка у насељу Црвенка

  19 10 2021
  Председник Градске општине Палилула Мирослав Ивановић и председник Скупштине ГО Палилула Драгослав Шолак обишли су данас радове на сређивању и реконструкцији дечијег парка у насељу Црвенка.
 • ОБАВЕШТЕЊЕ - Обустава пријема странака

  ОБАВЕШТЕЊЕ - Обустава пријема странака

  18 10 2021
  Штаб за ванредне ситуације Градске општине Палилула донео је 18. 10. 2021. године Закључак о усвајању Препоруке за понашање запослених у циљу спровођења мера за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19 Управе Градске општине Палилула, а који се тиче рада са странкама.
 • Челници Београда и Палилуле обишли компанију Belwood hangers познату у свету високе моде

  Челници Београда и Палилуле обишли компанију Belwood hangers познату у свету високе моде

  13 10 2021
  Председник Градске општине Палилула Мирослав Ивановић обишао је данас са градоначелником Београда Зораном Радојичићем предузеће Belwood hangers са Палилуле, које се бави производњом дрвених вешалица за гардеробу и више од 90 посто своје производње извози за познате клијенте широм света.
 • Разноврсне активности у Дечијој недељи на Палилули

  Разноврсне активности у Дечијој недељи на Палилули

  08 10 2021
  У првој недељи октобра на Палилули се и ове године обележава Дечија недеља различитим активностима и манифестацијама у свих 17 основних школа и вртићима Предшколске установе "Бошко Буха" уз подршку Градске општине Палилула.
 • Завршено уређење и асфалтирање пешачке стазе у Бесном фоку

  Завршено уређење и асфалтирање пешачке стазе у Бесном фоку

  01 10 2021
  Председник Градске општине Палилула Мирослав Ивановић и председник Скупштине општине Палилула Драгослав Шолак обишли су насеље Бесни фок где је данас завршено уређење и асфалтирање пешачке стазе поред саобраћајнице на улазу у ово насеље.
 • Подела таблет рачунара основцима од трећег до шестог разреда

  Подела таблет рачунара основцима од трећег до шестог разреда

  30 09 2021
  Председник Градске општине Палилула Мирослав Ивановић и председник Скупштине општине Палилула Драгослав Шолак обишли су данас Основну школу „Јован Ристић“ како би подржали акцију поделе таблет рачунара које Град Београд поклања свим београдским основцима од трећег до шестог разреда.
 • Отворен Међународни сајам пчеларства "Ташмајдан 2021"

  Отворен Међународни сајам пчеларства "Ташмајдан 2021"

  29 09 2021
  Међународни сајам пчеларства, 47. по реду, који се традиционално одржава у Ташмајданском парку у организацији Друштва пчелара "Београд" и под покровитељством Скупштине града Београда, отворен је данас и траје до 3. октобра.
 • Уређење међублоковских простора на територији општине

  Уређење међублоковских простора на територији општине

  28 09 2021
  Градска општина Палилула наставила је уређење међублоковских простора и прилаза зградама које окружују парковске садржаје. Тренутно се сређују три локације на Карабурми, а у плану је да буду уређене још две на левој обали Дунава.
Палилула линкови