Beograd

Општина Палилула добила ново руководство

Мирослав Ивановић одборник са листе "Александар Вучић - за нашу децу" нови је председник Градске општине Палилула, одлучено је данас на Десетој седници Скупштине Градске општине Палилула.

 

„Захваљујем се одборницима Скупштине Градске општине Палилула на указаном поверењу. Врата Општине биће увек отворена како бисмо у сваком моменту били на услузи грађанима Палилуле и помогли да они живе боље, а то је наш приоритет“, рекао је Ивановић и изразио уверење да ће ново руководство Општине Палилула оправдати очекивања која су пред њега постављена.

За заменика председника општине Палилула изабран је др Дарко Пауновић.   

Одборници Скупштине општине изабрали су, такође, чланове Већа општине:  Дражена Барјактаровића, Елену Билић, Милана Јовановића, Софију Марковић, Сашу Мехмедовића, Бојану Мијушковић, Миљана Милинковића, Дејана Цветковића и Игора Шишића.

 

Биографија председника Градске општине Палилула

Мирослав Ивановић

Рођен је 1954. године. По образовању је дипломирани правник.  У  Народној банци Југославије радио је од 1985. до 2000.  године. У периоду од 2000. до 2003. био је запослен у организацији  Југоинспект Београд А.Д.

На месту самосталног саветника за нормативно правне послове, од 2003. до 2006. године,  радио је у Министарству за унутрашње економске односе Државне заједнице Србије и Црне Горе. До избора за председника Градске општине Палилула био је запослен на месту заменика генералног директора у организацији  Југоинспект Београд А.Д.

Палилула линкови