• Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
Почетна Новости Вести
Реконструкција Улице Пере Ћетковића на Карабурми ПДФ Штампа Ел. пошта
25. новембар 2016.

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић обишао је данас, 25. новембра завршне радове на реконструкцији Улице Пере Ћетковића на Карабурми која, према његовим речима, није била асфалтирана тридесет година.

Јовичић је подсетио да је јуче урађено 1100 метара асфалта у Улици Растка Немањића у Борчи, данас се асфалтира 200 метара улице на Карабурми, нагласивши да је то чињеница која показује да се Палилула равномерно развија.

„У разговору са грађанима направили смо листу приоритета и данас ћемо заврштити асфалтирање Улице Пере Ћетковића која се налази на почетку улаза у насеље Карабурма“, рекао је председник.

Инвестиција вреди пет милиона, поручује Јовичић, наредне године планирамо асфалтирање педест улица, а Општина ће следеће године и следећим буџетом грађанима урадити тротоаре и паркинг места.

„Деведесет одсто пријављених комуналних проблема решавамо великом брзином, Општина даје све напоре да изађемо у сурет нашим суграђанима, а имамо и снажну, одговорну подршку Града“, изјавио је Јовичић.

Он је нагласио да се само заједничким снагама Општине, града Београда и иницијативама суграђана, на које стално апелује, могу направити добри резултати и омогућити лакши живот за све грађане општине Палилула.