• Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
Почетна Новости
Рециклажа није бламажа
Слатки пакетићи за децу из Диљске и Удружења „РО-ДЕ“ ПДФ Штампа Ел. пошта
31. децембар 2013.

Слатке пакетиће Градска општина Палилула поделила је и ове године деци из Установе за децу са аутизмом из Диљске и деци из Удружења „РО-ДЕ“, у оквиру акције „Деда Мраз је са Палилуле“.

У пријатној празничној атмосфери и дружењу, гости и домаћини су изразили наду, да ће се сарадња успешно наставити у циљу социјализације деце са посебним потребама.

Општина Палилула већ неколико година у склопу акције „Подржимо различитости“ сарађује са Установом из Диљске и Удружењем „РО-ДЕ“. У више наврата организована су дружења којима је присуствовао председник Градске општине Палилула Стојан Николић, а волонтери општине учествовали су у акцији уређења њихових просторија, сађењу садница, организовању излета, вожњи бродићем, посети зоолошком врту итд.

 
Награђен успех палилулских ученика у акцији рециклаже ПДФ Штампа Ел. пошта
11. јун 2010.
ImageОпштина Палилула је чистија за 15 тона електричног и електронског отпада, колико су сакупили ученици 17 основних и средњих школа на територији највеће општине у граду од почетка школске године, чуло се на данашњој свечаности приликом проглашења и поделе награда најбољим школама и ученицима у акцији „Рециклажа није бламажа“.
Опширније
 
Награде најуспешнијима у акцији „Рециклажа није бламажа“ ПДФ Штампа Ел. пошта
10. јун 2010.
ImageНајуспешније школе и ученици са Палилуле у акцији „Рециклажа није бламажа“ биће награђени вредним наградама, које ће им уручити председник Градске општине Палилула Данило Башић, проф. др Шимон Ђармати и Весна Шабановић, члан Већа општине, 11. јуна, у 11.00, у ГО Палилула, Таковска 12 (сала на првом међуспрату).
Опширније
 
Кутије за прикупљање папира по свим школама на Палилули ПДФ Штампа Ел. пошта
20. мај 2010.
ImageУ оквиру пројекта „Рециклажа није бламажа“ Градска општина Палилула обезбедила је кутије за прикупљање папира за све основне и средње школе на својој територији – 780 кутија за 14 основних и пет средњих школа.
Опширније
 
„Рециклажа није бламажа“ по палилулским основним и средњим школа ПДФ Штампа Ел. пошта
10. децембар 2009.

ImageНакон успеха пилот пројекта „Рециклажа није бламажа“ у Петој београдској гимназији, Градска општина Палилула је наставила реализацију овог пројекта у свим основним и осталим средњим школама на својој територији.

Опширније
 
Контејнери за рециклажу е-отпада по свим школама на Палилули ПДФ Штампа Ел. пошта
07. октобар 2009.
ImageНакон пилот пројекта рециклирања електричног и електронског отпада у Петој београдској гимназији, који је Градска општина Палилула спровела у сарадњи са предузећем СЕТ, контејнери за рециклажу биће постављени у свим основним и средњим школама на Палилули до краја октобра.
Опширније
 
Едукативни филм о рециклажи ПДФ Штампа Ел. пошта
05. јул 2009.
ImageГрадска општина Палилула је у копродукцији са ТВ Б92 и компанијом СЕТ снимила едукативни филм о рециклажи електричног и електронског отпада.
Опширније
 
„Рециклажа није бламажа“ доказали ученици Пете београдске гимназије ПДФ Штампа Ел. пошта
05. јун 2009.
ImageКад би свака школа у Србији прикупила једну трећину од седам тона електричног и електронског отпада, колико су прикупили ученици Пете београдске гимназије за четири месеца трајања акције „Рециклажа није бламажа“, било би сакупљено 4,5 хиљада тона отпада опасних материја које угрожавају животну средину.
Опширније
 
Награде у акцији „Рециклажа није бламажа“ ПДФ Штампа Ел. пошта
04. јун 2009.
ImageНаграде за постигнуте резултате у акцији „Рециклажа није бламажа – рециклирај за себе, за Београд и за свет“, ученицима Пете београдске гимназије биће подељене на Светски дан заштите животне средине, 5. јуна у 10.00, у Гимназији, Илије Гарашанина 24.
Опширније
 
Општина Палилула наставља акцију рециклаже електронског отпада ПДФ Штампа Ел. пошта
16. април 2009.
ImageПоводом Дана планете Земље, ГО Палилула наставља акцију „Рециклажа није бламажа – рециклирај за себе, за Београд, за свет“ у сарадњи са предузећем СЕТ, првом компанијом у Србији која има најсавременије постројење за рециклажу електронске и електричне опреме.
Опширније
 
<< Почетак < Претходна 1 2 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 2