Beograd

Споразум о сарадњи са Удружењем "Вински путеви Србије"

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић потписао је 4. октобра Споразум о сарадњи између Градске општине Палилула и Удружења "Вински путеви Србије" поводом организовања манифестације "Бегеф 2017", која ће се одржати од 6. до 8. октобра у Београду и покретања пројекта "Вински пут Београд", који ће окупити и привредне субјекте са територије општине Палилула.

Пројекат "Вински пут Београд" има за циљ пружање помоћи и подршке привредним субјектима превасходно на организовању туристичко-гастрономских манифестација на територији Палилуле и излагању њихових производа.

Удружење "Вински путеви Србије" окупља репрезентативне винарије и виноградаре Србије, стручњаке из те обласи, као и љубитеље вина.

Споразумом, који је испред Удружења "Вински путеви Србије" потписао председник Зоран Рапајић, предвиђено је да ово Удружење уврсти општину Палилула и туристичке субјекте са њене територије у туристичку руту "Вински пут Београд", што ће директно повећати број посета, ноћења и продају артикала учесника и свеукупно допринети унапређењу привредне делатности на територији општине Палилула.

 

Палилула линкови
Наша кућа Палилула