Beograd

"Aska i vuk" za više od 200 mališana u Tašmajdanskom parku

 

Gradska opština Palilula organizovala je danas kreativnu radionicu i predstavu “Aska i vuk” za više od 200 najmlađih sugrađana u Tašmajdanskom parku, a veselim mališanima deljen je i sladoled.

Nije potreban poseban razlog da bi se organizovale lepe i radosne stvari za našu decu, rekao je predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić i dodao da će tokom celog avgusta biti organizovane takve akcije gde će se družiti sa najmlađim sugrađanima.

"I večeras i u danima koje dolaze, pravićemo za decu kreativne radionice, gde će dolaziti glumci, poznate ličnosti, družiti se sa decom. To je jasna poruka da moramo misliti o našoj deci", rekao je Jovičić.

 

Objašnjavajući da se predstave za decu pažljivo biraju, da su edukativnog karaktera, te da će njegova opština, u okviru projekta "Kulturno leto Palilule" narednih 31 dan organizovati i besplatne koncerte za sugrađane i za decu, Jovičić je rekao da “dečji osmesi iza njega govore o tome da se radi prava stvar”.

"Takođe, delićemo i paketiće, a pozivam sugrađane da besplatne karte podignu na blagajni Ustanove kulture "Vlada Divljan", za sve predstave, koncerte i večeri klasične muzike, koje ćemo organizovati u toku avgusta", rekao je Jovičić.

 

To je, smatra, njegova obaveza, te da će se gledati i da se i u zimskim danima, ne samo tokom leta, organizuju radionice i predstave, a da se sada koristi lepo vreme i to se radi na otvorenoj sceni na teritoriji opštine Palilula u Tašmajdanskom parku, kao i na otvorenoj sceni u okviru Ustanove kulture "Vlada Divljan".

"Da se zajedno družimo, provedemo avgust na najbolji mogući način, da leto ostane upamćeno i da sledeće godine još više unapredimo program i još više usrećimo naše najmlađe", rekao je Jovičić.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа