Beograd

Јовичић упутио телеграм саучешћа поводом смрти Раше Попова

Поводом смрти легендарног дечијег писца и публицисте Раше Попова, породици је телеграм саучешћа и венац у име општине Палилула упутио и председник општине Александар Јовичић.

- Са великим жаљењем и тугом примили смо вест о смрти нашег великог Раше Попова, нашег Палилулца. Поносни смо што је Раша Попов био становник општине Палилула и што део његовог духа и стваралаштва припада Палилули. Молим вас да у име Општине Палилула и у моје лично име примите најискреније саучешће. Председник ГО Палилула Александар Јовичић - навео је Јовичић у телеграму.

Само пре пар месеци Александар Јовичић са сарадницима посетио је познатог дечијег писца у његовом дому на Палилули и том приликом у име општине Палилула уручио му рачунар.

- Уз дела "Чика Раше" одрасле су многе генерације. Ово је само мали знак пажње и захвалности што сте нас кроз своје песме и приче научили да постанемо добри људи и останемо велика деца, јер деца су најчистија и најискренија бића - рекао је при последњем сусрету са Поповим Јовичић.

Палилула линкови
Наша кућа Палилула