Beograd

Јовичић поделио 130 беби колица и најавио Културно лето на Палилули

Председник општине Палилула Александар Јовичић са сарадницима је данас у име општине Палилула поделио 130 беби колица родитељима свих новорођених беба са територије општине Палилула. 

-Ми то радимо трећу годину за редом и то је наш допринос политици повећања наталитета и олакшање у кућном буџету свих новопечених родитеља - рекао је Јовичић. Он је истакао да је посебно срећан што је број колица које општина наручује за своје најмлађе житеље сваке године већи, што значи да наталитет расте, да је бољи стандард и да се парови лакше одлучују на проширење породице.

 

Јовичић је, такође најавио дечију позоришну представу која је одиграна после поделе беби колица испред Центра за културу Влада Дивљан у 10.30 часова. 

-Овом представом ће почети Културно лето на Палилули. Ове године, наша традиционална културна манифестација разликоваће се од претходних по томе што ће због опасности од ширења епидемије вируса Ковид-19, све представе бити игране на отвореном. У паркићима и игралиштима за децу на целој територији општине од Ташмајданског парка до Великог села.

Ево већ сутра у 12 часова играће се представа у Ташмајданском парку, а у 19часова у Падинској скели. И тако сваког дана до 12.јула - поручио је Јовичић.

 

Распоред и репертоар Културног лета грађани могу да погледају на сајту општине Палилула и сајту Центра за културу Влада Дивљан.

Палилула линкови