Beograd

Јовичић уручио беби колица за најмлађе Палилулце

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић, првог фебруарa испред Центра за културу "Влада Дивљан", уручио је беби колица родитељима најмлађих становника наше општине рођеним у 2020. години. 

 

Јовичић је рекао да очекује да ове године Општина подели око 1.500 колица.

- Општина Палилула ће и ове године даривати колица за наше најмлађе суграђане. Сваке године на нашој општини прираштај је све већи и ми желимо да из године у годину он расте - истакао је Јовичић.

Он је навео да је од 2016. године на општини Палилула сваке године око стотинак новорођенчади више.

- То је за нас највећа сатисфакција. Општина ће одвојити средства да за свако дете обезбеди беби колица, да донекле растеретимо буџет њихових родитеља. Будућност лежи у младим суграђанима који ће, надамо се, сутра бити честити и поштени људи и остваривати најбоље резултате за своју земљу", нагласио је Јовичић.
Додао је да Општина наставља са реконструкцијом вртића и школа и најавио да у понедељак почиње обнова Пете београдске гимназије.

 

- Планирамо реконструкцију четири школе до априла како би ђаци имали најбоље услове за боравак. Захваљујем и Граду Београду што издваја средства за општину Палилула -  закључио је Јовичић.

Палилула линкови