Beograd

Opština Palilula podelila više od osam hiljada novogodišnjih paketića

Više od osam hiljada mališana sa opštine Palilula dobilo je danas novogodišnje paketiće na manifestaciji "Zimske čarolije na Paliluli".

Najmlađe Palilulce u hali "Aleksandar Nikolić" zabavljali su Deda Mraz, kostimirani animatori, iluzionisti, klovnovi.

 

Manifestaciji je prisustvovao i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić koji je rekao da Opština tradicionalno obeležava Novu godinu i organizuje podelu paketića za najmlađe sugrađane.

"Veliko je zadovoljstvo videti danas punu halu "Aleksandar Nikolić". Nema veće satisfakcije nego kad vidite dečije osmehe, kao i njihove zadovoljne roditelje o kojima brinu Opština, Grad i Republika", rekao je Jovičić.

 

Dodao je da Opština Palilula cele godune organizuje niz akcija za najmlađe, od dodele bebi kolica do različitih radionica, kao i da putovanjima nagrađuje najbolje studente.

"Želimo da ulažemo u mladost i pošaljemo snažnu poruku koliko su nam važne buduće generacije. Najvažnije je da svake godine delimo sve veći broj paketića što govori da se borimo protiv bele kuge i da sačuvamo našu zemlju i da imamo kome da je ostavimo u nasleđe", naglasio je Jovičić.

Mališani i njihovi roditelji uživali su u  bogatom zabavnom i kulturno-umetničkom programu u okviru kojeg su nastupili mali hor Osnovne škole "Vasa Pelagić", KUD "Dimitrije Koturović" i plesna grupa "Dance Station".

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа