Beograd

Međunarodni rvački turnir u slobodnom stilu "Pobednik 2019"

Međunarodni rvački turnir u slobodnom stilu "Pobednik 2019" održaće se i ove godine pod pokroviteljstvom Gradske opštine Palilula, 30. novembra u Sportskoj hali "Dejan Smiljković" u Padinskoj Skeli. Takmičenje počinje u 12 časova, a svečana ceremonija otvaranja turnira u 16 časova.

 Tim povodom organizovana je konferencija za novinare na kojoj su pored zamenika predsednika Gradske opštine Palilula Darka Paunovića učestvovali  predstavnici organizatora turnira, Rvačkog kluba "Pobednik" iz Borče, kao i predstavnici RS Srbije i RS Beograda.  

 

Paunović je istakao da mu je čast što može da najavi turnir i što će i ove godine učesnici biti takmičari iz inostranstva.

- Opština Palilula tradicionalno svake godine podržava ovaj turnir, jer ovo je pre svega promocija sporta, ali i opštine Palilula, jer iz godine u godinu sve je više klubova iz inostranstva koji učestvuju na turniru. Zbog toga pozivam sve naše sugrađane da u što većem broju dođu i prisustvuju ovom sportskom događaju, kako bismo svi zajedno bodrili naše sportiste - rekao je Paunović.

Predsednik RK Pobednik Aleksandar Gačanović je rekao - Povodom desetog Međunarodnog turnira u slobodnom stilu "Pobednik", mogu da kažem da tim koji pobeđuje se ne menja. Ovim putem želim da se zahvalim Gradskoj opštini Palilula na čelu sa predsednikom Aleksandrom Jovičićem na podršci, koji pomaže ne samo rvanje, nego i sve ostale sportove na opštini Palilula.

On je najavio  da se očekuje veliki broj takmičara  iz zemlje i inostranstva, iz  Grčke, Slovačke, Hrvatske, BiH,  Makedonije i Bugarske.

U znak zahvalnosti na doprinosu turniru i rvačkom sportu, RS Srbije dodelio je Zahvalnicu predsedniku Gradske opštine Palilula Aleksandru Jovičiću, koju je u njegovom odsustvu, generalni sekretar RS Srbije  Milan Jelić predao Darku Paunoviću.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа