Beograd

Predsednik i članovi Veća Opštine Palilula konstantno na terenu

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić  i članovi Veća Opštine, tokom prethodne tri nedelje, obilazili su porodice sa leve obale Dunava  koje su pretrpele štetu tokom nedavnih poplava.

 

Prema rečima predsednika opštine, urađena je sanacija čitavog terena, tačnije dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija stambenih i pomoćnih objekata, kao i bašti.

 

Jovičić, na terenu zajedno sa Većnicima, aktivno razgovara sa svojim sugrađanima.

„Drago nam je da nas Opština i Država nisu zaboravile u nesreći i zahvalni smo predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću koji je sve vreme uz nas, a naročito predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću što nas je obišao u veoma teškim trenucima. Mnogo nam znači njegova i vaša pažnja i to što znamo da neko brine o nama“, rekli su nam zahvalni građani Borče, Ovče, Koteža, Krnjače i Padinske skele.

„Opštini Palilula je od sugrađana stiglo više od 1500 zahteva za pomoć pri sanaciji štete od poplava, od čega je većini isplaćena novčana pomoć zbog čega sam neizmerno zahvalan Gradu Beogradu na brzoj reakciji. Želim da građani znaju da smo u svakom momentu tu za njih, da brinemo. Od dana padavina do danas mi smo konstantno na terenu a bićemo i u narednom periodu sve dok ne obiđemo sve porodice pogođene strašnim poplavama“, zaključio je Aleksandar Jovičić.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа