Beograd

Јовичић: Испуњавамо обећања дата грађанима

У последњих недељу дана на територији општине Палилула асфалтирано је седам улица, и то у насељима Борча, Котеж и Мали Збег.

Ово је први пут од када ове улице постоје да су грађани добили асфалт и да више неће живети у условима недостојним за пристојан живот у 21. веку - рекао је председник Градске општине Палилула Александар Јовичић.

 

Јовичић је са сарадницима обишао радове на путевима укупне дужине од око 2 хиљаде метара и разговарао са грађанима ових насеља на левој обали Дунава.

- Ових седам улица које смо сада урадили је било у плану асфалтирања који смо обећали да ћемо завршити до краја лета, и ево испунили смо обећање - рекао је председник општине Палилула.

Он је додао да је од 2016. године, од када је његов тим преузео одговорност за општину Палилула, асфалтирано укупно 54 улица и некатегорисаних путева.

 

- До сада је потрошено око 100 милиона динара инвестиционог буџета за сређивање улица на читавој територији општине Палилула, а у септембру је у плану да се започне са радовима на асфалтирању још 39 локација и још једном обећавам грађанима да нећемо стати док свака улица на Палилули, од центра града до најудаљенијих насеља на ободима Београда, не буде имала асфалт - поручио је Јовичић.

Палилула линкови
Наша кућа Палилула