Beograd

Отворена реновирана амбуланта у Сланцима

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић присуствовао је данас отварању реновиране амбуланте у Сланцима, која је комплетно сређена заједничким улагањем Града, Општине,  и Дома здравља "Др Милутин Ивковић".

У амбуланти која има 1600 регистрованих здравствених картона  реконструисане су водоводна и електро инсаталација, постављена нова столарија и улазна врата, уређен санитарни чвор, кречење и други радови. Поред тога амбуланта је добила нову опрему и компјутере.

 

- Мислим да је ово била прека потреба наших суграђана из Сланаца, није луксуз, него нешто што ви заслужујете и што је наша обавеза - истакао је Јовичић у обраћању  грађанима и додао да ће у скорије време бити сређен и прилаз амбуланти.

Јовичић је обавестио грађане да се предузимају активности и у погледу побољшања градског превоза у њиховом насељу и да има предлога да се продужи линија 35л и тако добије појачање за аутобуску линију 202.  Такође, је најавио да ће Град купити нових 50 аутобуса и да ће неки од тих аутобуса заменити постојеће који сада саобраћају у Сланцима.

 

Директор ДЗ "Др Милитин Ивковић" др Александар Стојановић је поручио да ће грађани у новим условима добити и адекватно лечење, како је рекао, као у Кнез Даниловој и да ће имати лекара током целог дана.

Палилула линкови
Наша кућа Палилула