Beograd

Пакети замрзнуте хране за 50 најугроженијих породица

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић уручио је данас 50 пакета замрзнуте хране најугроженијим породицама са евиденције Центра за социјални рад Палилула, које је Општина обезбедила у сарадњи са компанијом Фриком. 

Другу годину заредом Општина Палилула уз подршку Фрикома организује ову акцију, како би помогла онима којима је помоћ најпотренија.

 

"На овај начин желимо да дамо мали допринос и да позовемо све компаније да помогну. Као држава, као Општина и Град боримо се да имамо што мање сиромашних, да имамо што више грађана који имају приходе и могу да издржавају своје породице, али наравно увек се нађу они којима је помоћ најпотребнија и ми покушавамо на овај начин да дамо свој допринос", рекао је Јовичић.

Том приликом је нагласио значај сарадње са компанијама "великог срца", како је рекао, које су спремне да заједно са Општином помогну људима да им се обезбеде елементарни услови за живот. 

 

"Као што знате у блиској прошлости смо успели у насељу Ковилово да решимо кров једне зграде где имамо више од 30 породица које су живеле у заиста нехуманим условима. Сада настављамо са другим компанијама овакве пројекте. Још једном позивам све општине, све компаније да се прикључе да помажемо једни другима, да не окрећемо леђа једни другима, да не окрећемо главу од оних којима је помоћ најпотребнија, јер само тако ћемо им обезбедити што боље услове за живот", нагласио је Јовичић и додао:

"Јасно стојимо иза тога, да је помоћ овим људима потребна и ми ћемо је увек несебично дати", истакао је председник Општине Палилула.

Палилула линкови
Наша кућа Палилула