Beograd

Кренуле пријаве за бесплатне пакетиће на Палилули

Општина Палилула организује доделу бесплатних пакетића за децу од једне до шест година са територије своје општине, а децу је могуће пријавити од данас до 22. децембра.

Како је рекао председник Општине Палилула Александар Јовичић, за сву децу која иду у Предшколску установу “Бошко Буха“ , ваучере за пакетиће родитељи ће добити од васпитача, а за децу која иду у приватне вртиће, или уопште не иду у обданиште,  биће неопходно да родитељи дођу у просторије Општине Палилула, попуне одређени формулар, доставе копију личне карте, као и доказ о месту пребивалишта за своје дете.

 

Тако ће, каже Јовичић, родитељи остварити могућност и добиће ваучер за пакетић, који ће се делити на манифестацијама 24. и 25. децембра  у Хали Пионир и 26. децембра у Центру за културу “Влада  Дивљан“.

“Наша процена је да ће се пријавити више од  7. 500 родитеља, који ће остварити право на бесплатне пакетиће за своју децу. Још једанпут, позивам све да нам се прикључе, очекујем да ћемо и ове године измамити осмехе на дечијим лицима, то нам је циљ“, рекао је Јовичић.

 

Палилула линкови
Наша кућа Палилула