Beograd

(Copy of) Krenulo asfaltiranje Ulice Nova 2 u Popovoj bari u Borči

Na teritoriji opštine Palilula u naredna dva meseca biće asfaltirane 32 ulice, najavio je danas predsednik opštine Aleksandar Jovičić, navodeći da je za tu namenu iz budžeta izdvojeno 100 miliona dinara.

Jovičić je, tokom obilaska radova na asfaltiranju ulice Nova 2 u naselju Popova bara u Borči, rekao da su građani još pre 10 godina podneli zahtev za asfltiranje, koji je, kako kaže, pronađen u arhivi Opštine.

 

“Kao što vidite odmah smo izašli na teren i krenuli da reagujemo“, rekao je Jovičić i napomenuo da će oko dve hiljade građana posle sređivanja saobraćajnica živeti u humanijim i boljim uslovima.

Kako kaže, biće asfaltirane ulice u naseljima Krnjača, Borča, Popova bara, Ovčanski put i deo Mirijeva koji pripada opštini Palilula.

“Za sledeću godinu izdvojićemo još 60 miliona dinara gde ćemo asfaltirati još 15 ulica. Mi ćemo za godinu i po dana asfaltirati 45 ulica na teritoriji naše opštine što je zaista veliki uspeh. Takođe, u ovom delu naše opštine obezbedićemo preko hiljadu kanti za otpad”,  najavio je Jovičić.

 

Navodeći da su divlje deponije jedan od gorućih problema, predsednik opštine kaže da će pokušati da se reši i to pitanje, a zahvalan je građanima što prepoznaju trud i rad nadležnih.

“Radovi su u toku, puno mi je srce što su građani prepoznali naš rad i odgovornost koju imaju Grad Beograd i Opština Palilula. Obećavamo da ćemo u narednim mesecima krenuti u uređenje javne rasvete, komunalnih delatnosti, kontejnera, kišne kanalizacije, fekalne kanalizacije koju smo počeli u naselju Krnjača”, kazao je Jovičić.

On je izrazio zadovoljstvo što se, kako kaže, konačno nešto menja na bolje u toj opštini posle 20 godina.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа