Beograd

Фестивал женских тајни одржан у ЦК "Влада Дивљан"

У Центру за културу "Влада Дивљан"  одржан је Фестивал женских тајни, манифестација која промовише женско предузетништво а коју је подржала Градска општина Палилула.

Палилула увек жели да помогне овакве пројекте и жели да помогне женама да у бизнису направе тај први корак који је увек најтежи - рекао је председник општине Александар Јовичић.

 

У тој намери, истакао је, Палилула је подржала и овај фестивал на којем су становнице општине Палилула али и све Београђанке могле да учествују у радионицама и чују искуства чланица Привредне коморе Србије. 

- Идеја је да пошаљемо поруку колико је важно да подстичемо женско предузетништво, самосталност и креативност - поручио је Јовичић.

 

Фестивал женских тајни је манифестација коју другу годину заредом организују телевизијске новинарке Сања Маринковић и Весна Дедић, а како је рекла Маринковић њен циљ је да инспирише и мотивише жене.

- Циљ нам је да подстакнемо жене да се баве собом, да буду успешније и да својим радом дају подстрек другим женама - рекла је она.

На Фестивалу  су се представиле и успешне компаније са Палилуле попут предузећа „Belwood hangers“ које се бави производсњом  дрвених вешалица за гардеробу као и  грађевинска фирма "Concord west", из које кажу да су "поносни на своје женске инжењере" али да би волели да их буде више.

Палилула линкови
Наша кућа Палилула