Beograd

"Фестивал женских тајни" у ЦК "Влада Дивљан"

Под покровитељством Градске општине Палилула у суботу, 25. новембра од 16 часова одржава се у Центру за културу "Влада Дивљан" манифестација "Фестивал женских тајни", ауторки Сање Маринковић и Весне Дедић. Отварању манифестације присуствоваће председник Градске општине Палилула Александар Јовичић.

 

Фестивал на којем ће учествовати успешне жене са Палилуле које се баве различитим занимањима - пољопривдедом, занатством, медицином, модом, просветом, политиком, трговином, намењен је свим женама наше општине.

Зато позивамо све даме са Палилуле да присуствују разговорима и учествују у радионицама које ће водити еминентни стручњаци - психолози, адвокати, лекари, уметници, спортисти и др.

Идеја је да Фестивал својим програмом и темама мотивише жене да живе живот какав желе, постигну циљеве и да на путу до успеха буду срећне. 

Фестивал је прилика да жене активно учествују и отворено разговарају о женским тајнама и начинима како да буду храбрије, срећније и сигурније у себе и људе које поштују и воле.

Програм са занимљивим дискусијама и радионицама пупут једне од њих "Најбоље идеје се рађају у тренутку кад се суочавамо са највећим проблемима", завршава се у 20.15 часова кад почиње коктел.

Палилула линкови
Наша кућа Палилула