Beograd

Јовичић примио паратектвондо репрезентацију Србије уочи светског првенства у Лондону

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић примио је данас чланове паратеквондо репрезентације Србије уочи њиховог поласка на светско првенство у Лондону, од 17. до 20. октобра и пожелео им успех као што су успешни борци у животу.

"Какви год резултати буду ви сте већ победили. Победили сте јер учествујете и борите се, и показујете својим примером да имате већу жељу за борбом него неки људи којима је природа дала све. Хвала на племенитој активности коју спроводите", нагласио  је Јовичић.

Он је рекао  да ће паратеквондисти и у будуће имати максималну подршку Општине Палилула и позвао друге општине, институције  и јавна предузећа да  се прикључе и помогну Паратеквондо савез Србије, који остварује изванредне резултате.

 

Паратеквондо репрезентација Србије освојила је шест медаља на Европском првенству прошле године у Пољској.

Репрезентативци су захвалили Јовичићу на пријему и на досадашњој подршци Градске општине Палилула за учешће на турнирима и организовању неколико турнира на општини Палилула.

"Захвални смо што сте нас примили, ово је једно од ретких руководстава општине које је препознало наш рад, нашу вољу и надам се да ће наша сарадња да потраје", рекао је репрезентативац Никола Билак.

Његова колегиница из репрезентације  је додала: "Надам се да ћемо се видети са лепим вестима кад се вратимо. Осећамо да ћемо освојити медаље", рекла је Данијела Јовановић.

Палилула линкови
Наша кућа Палилула