Beograd

Vesti

 • Otvoren dečiji park „Kodi“ na Slanačkom putu

  Otvoren dečiji park „Kodi“ na Slanačkom putu

  27 04 2017
  Gradska opština Palilula je u saradnji sa Ideom i Energoprojektom sagradila dečiji park „Kodi“ na Slanačkom putu u vrednosti od preko dva miliona dinara, koji je danas svečano otvoren.
 • Skupština NALED-a izabrala novo rukovodstvo

  Skupština NALED-a izabrala novo rukovodstvo

  26 04 2017
  Skupština Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj izabrala je danas novi Upravni odbor koji će u naredne četiri godine predvoditi NALED i inicijative za unapređenje poslovnog okruženja i jačanje konkurentnosti Srbije.
 • Gradska opština Palilula nastavlja sa uređenjem ulaza stambenih zgrada

  Gradska opština Palilula nastavlja sa uređenjem ulaza stambenih zgrada

  26 04 2017
  Gradska opština Palilula, dolaskom novog opštinskog rukovodstva, tokom protekle godine, pokrenula je akciju uređenja nebezbednih ulaza.
 • Opština Palilula organizovala Sajam srednjih škola

  Opština Palilula organizovala Sajam srednjih škola

  22 04 2017
  Gradska opština Palilula organizovala je danas Sajam srednjih škola u Centru za kulturu „Vlada Divljan“, na kome je učestvovalo 17 beogradskih srednjih škola.
 • Jovičić uputio telegram saučešća povodom smrti Raše Popova

  Jovičić uputio telegram saučešća povodom smrti Raše Popova

  21 04 2017
  Povodom smrti legendarnog dečijeg pisca i publiciste Raše Popova, porodici je telegram saučešća i venac u ime opštine Palilula uputio i predsednik opštine Aleksandar Jovičić.
 • Održana osma sednica Izvršnog odobra NALED-a

  Održana osma sednica Izvršnog odobra NALED-a

  19 04 2017
  Osma sednica Izvršnog odbora NALED-a održana je danas u prostorijama Gradske opštine Palilula, a domaćin sednice predsednik IO NALED-a i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić je istakao da današnja sednica predstavlja dogovor za predstojeću izbornu Skupštinu NALED-a koja će se održati 26. aprila.
 • Značke i zahvalnice Vojske Srbije dobrovoljnim vojnim obveznicima

  Značke i zahvalnice Vojske Srbije dobrovoljnim vojnim obveznicima

  19 04 2017
  Povodom obeležavanja Dana Vojske Srbije, 23. aprila, danas su na svečanosti u Gradskoj opštini Palilula vojnim obveznicima koji su dobrovoljno odslužili vojni rok u generacijama "mart" i "jun" 2016. godine, uručene Značke i Zahvalnice otadžbine.
 • Svečano otvoren „Veliki uskršnji karneval“ na Tašu

  Svečano otvoren „Veliki uskršnji karneval“ na Tašu

  15 04 2017
  Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić danas je svečano otvorio dvodnevni „Veliki uskršnji karneval“ na prostoru Tašmajdanskog parka i poručio da će karneval u godinama koje dolaze postati tradicionalan
 • Veliki Uskršnji karneval na Paliluli

  Veliki Uskršnji karneval na Paliluli

  10 04 2017
  Porodični događaj zabavnog karaktera i zanimljivog koncepta pod nazivom „Veliki uskršnji karneval" po prvi put će se održati na najveći hrišćanski praznik, 15. i 16. aprila na prostoru Tašmajdanskog parka
 • Dani Beograda

  Dani Beograda

  10 04 2017
  Manifestacija „Dani Beograda“ pod sloganom „U srcu grada“ održaće se u periodu od 16. do 19. aprila 2017. godine, povodom obeležavanja 150 godina od turske predaje ključeva Grada knezu Mihailu Obrenoviću.
Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа