Beograd

Vesti

 • Besplatan koncert Alena Ademovića na Paliluli

  Besplatan koncert Alena Ademovića na Paliluli

  20 10 2021
  Gradska opština Palilula i Centar za kulturu „Vlada Divljan“ vas pozivaju na besplatan koncert Alena Ademovića koji će se održati u subotu, 23. oktobra u 20 časova u TC „Karaburma“, Mirijevski bulevar 18b.
 • Obnova i rekonstrukcija dečijeg parka u naselju Crvenka

  Obnova i rekonstrukcija dečijeg parka u naselju Crvenka

  19 10 2021
  Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović i predsednik Skupštine GO Palilula Dragoslav Šolak obišli su danas radove na sređivanju i rekonstrukciji dečijeg parka u naselju Crvenka.
 • OBAVEŠTENJE - Obustava prijema stranaka

  OBAVEŠTENJE - Obustava prijema stranaka

  18 10 2021
  Štab za vanredne situacije Gradske opštine Palilula doneo je 18. 10. 2021. godine Zaključak o usvajanju Preporuke za ponašanje zaposlenih u cilju sprovođenja mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Uprave Gradske opštine Palilula, a koji se tiče rada sa strankama.
 • Čelnici Beograda i Palilule obišli kompaniju Belwood hangers poznatu u svetu visoke mode

  Čelnici Beograda i Palilule obišli kompaniju Belwood hangers poznatu u svetu visoke mode

  13 10 2021
  Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović obišao je danas sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem preduzeće Belwood hangers sa Palilule, koje se bavi proizvodnjom drvenih vešalica za garderobu i više od 90 posto svoje proizvodnje izvozi za poznate klijente širom sveta.
 • Raznovrsne aktivnosti u Dečijoj nedelji na Paliluli

  Raznovrsne aktivnosti u Dečijoj nedelji na Paliluli

  08 10 2021
  U prvoj nedelji oktobra na Paliluli se i ove godine obeležava Dečija nedelja različitim aktivnostima i manifestacijama u svih 17 osnovnih škola i vrtićima Predškolske ustanove "Boško Buha" uz podršku Gradske opštine Palilula.
 • Završeno uređenje i asfaltiranje pešačke staze u Besnom foku

  Završeno uređenje i asfaltiranje pešačke staze u Besnom foku

  01 10 2021
  Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović i predsednik Skupštine opštine Palilula Dragoslav Šolak obišli su naselje Besni fok gde je danas završeno uređenje i asfaltiranje pešačke staze pored saobraćajnice na ulazu u ovo naselje.
 • Podela tablet računara osnovcima od trećeg do šestog razreda

  Podela tablet računara osnovcima od trećeg do šestog razreda

  30 09 2021
  Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović i predsednik Skupštine opštine Palilula Dragoslav Šolak obišli su danas Osnovnu školu „Jovan Ristić“ kako bi podržali akciju podele tablet računara koje Grad Beograd poklanja svim beogradskim osnovcima od trećeg do šestog razreda.
 • Otvoren Međunarodni sajam pčelarstva "Tašmajdan 2021"

  Otvoren Međunarodni sajam pčelarstva "Tašmajdan 2021"

  29 09 2021
  Međunarodni sajam pčelarstva, 47. po redu, koji se tradicionalno održava u Tašmajdanskom parku u organizaciji Društva pčelara "Beograd" i pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, otvoren je danas i traje do 3. oktobra.
 • Uređenje međublokovskih prostora na teritoriji opštine

  Uređenje međublokovskih prostora na teritoriji opštine

  28 09 2021
  Gradska opština Palilula nastavila je uređenje međublokovskih prostora i prilaza zgradama koje okružuju parkovske sadržaje. Trenutno se sređuju tri lokacije na Karaburmi, a u planu je da budu uređene još dve na levoj obali Dunava.
 • Penzioneri Palilule u obilasku znamenitosti Srbije

  Penzioneri Palilule u obilasku znamenitosti Srbije

  20 09 2021
  Poslednja dva vikenda oko 1.400 palilulskih penzionera iskoristilo je priliku da obiđe znamenitosti naše zemlje tokom besplatnih izleta koje je za njih organizovala Gradska opština Palilula u okviru projekta "Treće doba, zlatno doba".
Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа