Beograd

Вести

Вести Градске општине Палилула

 • Општина Палилула уложила 80 милиона динара у реконструкцију вртића

  Општина Палилула уложила 80 милиона динара у реконструкцију вртића

  05 11 2019
  Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић обишао је данас вртић "Сунцокрети" у Вишњичкој бањи, који је недавно реконструисан и један је од објеката ПУ "Бошко Буха" за чије сређивање је ове године Општина издвојила 80 милиона динара.
 • "Пливајмо заједно" за школарце и пензионере

  "Пливајмо заједно" за школарце и пензионере

  24 10 2019
  Акција Градске општине Палилула "Пливајмо заједно" и ове године је организована за све ученике палилулских основних школа од првог до осмог разреда на базену Ташмајдан.
 • Потписан уговор са ЕИБ о кредиту од 35 милина евра за канализацију на левој обали Дунава

  Потписан уговор са ЕИБ о кредиту од 35 милина евра за канализацију на левој обали Дунава

  17 10 2019
  Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић присуствовао је потписивању уговора о кредиту од 35 милиона евра за изградњу канализације на левој обали Дунава
 • Хуманитарна акција "За Хеленин живот" у фризерском салону у Борчи

  Хуманитарна акција "За Хеленин живот" у фризерском салону у Борчи

  14 10 2019
  Хуманитарна акција "За Хеленин живот" организована је данас у фризерском салону "Suzy Q1" у Борчи, а уместо плаћања шишања и фризирања остављан је прилог за лечење четворогодишње Хелене. Иницијатор акције је једанаестогодишњи Вук, син власнице салона Сузане Ђоровић, који је на друштвеним мрежама видео да је овој девојчици потребна помоћ.
 • Сајам запошљавања на Палилули

  Сајам запошљавања на Палилули

  11 10 2019
  Градска општина Палилула и Национална служба за запошљавање организовале су данас у Центру за културу "Влада Дивљан" сајам запошљавања на коме је, од стране 27 послодаваца, понуђено 1163 радна места.
 • Сајам запошљавања на Палилули

  Сајам запошљавања на Палилули

  04 10 2019
  Градска општина Палилула у сарадњи са Националном службом за запошљавање организује Сајам запошљавања, који ће се одржати у петак, 11. октобра, од 10 до 14 часова, у Центру за културу „Влада Дивљан“, Митрополита Петра 8.
 • Почиње нова сезона бесплатних представа за децу и одрасле

  Почиње нова сезона бесплатних представа за децу и одрасле

  03 10 2019
  Градска општина Палилула почиње од октобра нову сезону бесплатних представа за своје суграђане у Центру за културу "Влада Дивљан".
 • Обележена Национална недеља дојења

  Обележена Национална недеља дојења

  02 10 2019
  Национална недеља дојења посвећена кампањи којом се поручује да је подој најзначајнији вид исхране новорођенчета, обележена је данас на Палилули у организацији Дома здравља "Др Милутин Ивковић" и Градске општине Палилула у Центру за културу "Влада Дивљан".
 • Председник Општине угостио шампионке Србије у ватерполу

  Председник Општине угостио шампионке Србије у ватерполу

  26 09 2019
  Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић данас је угостио ватерполисткиње ЖВК "Палилула" које су освојиле првенство Србије у сениорској конкуренцији и честитао им на шампионској титули.
 • Кајакаши ККК БСК Борча гости председника општине Палилула

  Кајакаши ККК БСК Борча гости председника општине Палилула

  18 09 2019
  Млади кајакаши Кану кајак клуба БСК Борча били су данас гости председника Градске општине Палилула Александра Јовичића поводом успеха које постижу у овом спорту на домаћој и међународној сцени.
Палилула линкови
Наша кућа Палилула