Beograd

Вести

Вести Градске општине Палилула

 • Отворен дечији парк „Коди“ на Сланачком путу

  Отворен дечији парк „Коди“ на Сланачком путу

  27 04 2017
  Градска општина Палилула је у сарадњи са Идеом и Енергопројектом саградила дечији парк „Коди“ на Сланачком путу у вредности од преко два милиона динара, који је данас свечано отворен.
 • Скупштина НАЛЕД-а изабрала ново руководство

  Скупштина НАЛЕД-а изабрала ново руководство

  26 04 2017
  Скупштина Националне алијансе за локални економски развој изабрала је данас нови Управни одбор који ће у наредне четири године предводити НАЛЕД и иницијативе за унапређење пословног окружења и јачање конкурентности Србије.
 • Градска општина Палилула наставља са уређењем улаза стамбених зграда

  Градска општина Палилула наставља са уређењем улаза стамбених зграда

  26 04 2017
  Градска општина Палилула, доласком новог општинског руководства, током протекле године, покренула је акцију уређења небезбедних улаза.
 • Општина Палилула организовала Сајам средњих школа

  Општина Палилула организовала Сајам средњих школа

  22 04 2017
  Градска општина Палилула организовала је данас Сајам средњих школа у Центру за културу „Влада Дивљан“, на коме је учествовало 17 београдских средњих школа.
 • Јовичић упутио телеграм саучешћа поводом смрти Раше Попова

  Јовичић упутио телеграм саучешћа поводом смрти Раше Попова

  21 04 2017
  Поводом смрти легендарног дечијег писца и публицисте Раше Попова, породици је телеграм саучешћа и венац у име општине Палилула упутио и председник општине Александар Јовичић.
 • Одржана осма седница Извршног одобра НАЛЕД-а

  Одржана осма седница Извршног одобра НАЛЕД-а

  19 04 2017
  Осма седница Извршног одбора НАЛЕД-а одржана је данас у просторијама Градске општине Палилула, а домаћин седнице председник ИО НАЛЕД-а и председник општине Палилула Александар Јовичић је истакао да данашња седница представља договор за предстојећу изборну Скупштину НАЛЕД-а која ће се одржати 26. априла.
 • Значке и захвалнице Војске Србије добровољним војним обвезницима

  Значке и захвалнице Војске Србије добровољним војним обвезницима

  19 04 2017
  Поводом обележавања Дана Војске Србије, 23. априла, данас су на свечаности у Градској општини Палилула војним обвезницима који су добровољно одслужили војни рок у генерацијама "март" и "јун" 2016. године, уручене Значке и Захвалнице отаџбине.
 • Свечано отворен „Велики ускршњи карневал“ на Ташу

  Свечано отворен „Велики ускршњи карневал“ на Ташу

  15 04 2017
  Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић данас је свечано отворио дводневни „Велики ускршњи карневал“ на простору Ташмајданског парка и поручио да ће карневал у годинама које долазе постати традиционалан.
 • Велики Ускршњи карневал на Палилули

  Велики Ускршњи карневал на Палилули

  10 04 2017
  Породични догађај забавног карактера и занимљивог концепта под називом „Велики ускршњи карневал" по први пут ће се одржати на највећи хришћански празник, 15. и 16. априла на простору Ташмајданског парка.
 • Дани Београда

  Дани Београда

  10 04 2017
  Манифестација „Дани Београда“ под слоганом „У срцу града“ одржаће се у периоду од 16. до 19. априла 2017. године, поводом обележавања 150 година од турске предаје кључева Града кнезу Михаилу Обреновићу.
Палилула линкови
Наша кућа Палилула